Det är nära nu!

Ja kära vänner, nu är det inte långt kvar till årets Summer Camp startar. I morgon kl. 11.00 går bussarna och de första träningspassen startar kl. 16.00. Gissar att det är många ute i stugorna som är i full färd med att ordna med packningen just nu.

Vi i bloggteamet ska förstås göra vårt bästa för att ni som inte är på plats ska kunna följa vad som händer på lägret i så stor utsräckning som möjligt. Bilder, videoklipp, tankar och funderingar, allvar och en del skämt. Känsliga läsare varnas - har man svårt att skilja på vad som är allvar och vad som är skämt bör man kanske besöka andra bloggar i stället.

Är det något särskilt ni vill se på lägerbloggen? Lämna i så fall gärna en kommentar.

Vi ses utanför Vällingbyhallen i morgon kl. 10.30!

Kommentarer
Postat av: Sawsan

Alltså måste janne vara den som busar. Vi alla vet att han är den omogna tränaren (inget illa menat) men det blir roligare om någon annorlunda och mer seriösare kanske busar. Typ berntsson, att det är han som går runt och busar för vi alla vet att janne är alltid den som gör och tobbe är kamera mannen. Byt karaktärer, det blir roligare att se berntsson busa, man får se en annan sida av mannen som alltid e seriös och snackar i telefon !

2011-08-07 @ 01:41:19
URL: http://sawsaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0