Praktisk information

Förhoppningsvis har alla deltagare tagit del av denna information, antingen via vår hemsida eller i det brev som har skickats hem. Men vi lägger ut informationen här också för säkerhets skull:

Busstider:

Avresa period 1 (10 dagar): Fredag 3 augusti kl. 11.00.

Avresa period 2 (5 dagar): Tisdag 7augusti kl. 10.00.

Hemkomst (samtliga): Söndag 12 augusti ca. kl. 18.30.

Bussarna avgår ifrån Vällingbyhallen. Samling 30 minuter före avfärd!

Det här behöver du ha med dig:

Massor av träningskläder (3 pass/dag eller gör som Andreas och ta med en tvätthink!), matchkläder, boll, handdukar,badkläder, sovsäck/täcke, kudde, luftmadrass/liggunderlag,2 par skor (ett par för inom- och ett par för utomhusbruk),tofflor, toalettartiklar, huvudvärkstabletter, skavsårsplåster, papper och penna, vattenflaska, myggmedel och fickpengar.

OBS! Kom ihåg att ta med matsäck till mat för resan till Finspång! Första måltid som serveras vid ankomsten är middag. När vi åker hem är lunch sista måltiden.

Behöver ni särkost p.g.a allergi/religion behöver vi veta det snarast!

Varje år har vi många lägerdeltagare som tvingas vila p.g.a. skavsår. Se därför till att du har med dig skor som är väl ingångna!

Under lägret kan du nå oss på telefon:Tobias Jäppinen  0704-93 25 02Andreas Berntsson  0705-70 99 98

Vi ser fram emot att träffa alla basketfantaster och hoppas att alla får en trevlig lägervistelse! Har ni frågor, kontakta kansliet på tel.  08-38 60 61 eller e-post [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0